16 Mart 2010 Salı

Soytarılara cevap parkelerde verildi: Fenerbahçe Acıbadem 3-1 Galatasaray

Fenerbahçe Acıbadem 3-0'ın rövanşında Galatasaray'ı 3-1 yenerek finale yükseldi.. İlk sette takibi küçümsemenin verdiği rehavet ve İvana'nın etkili servisleri ile farkın açılmasına müsaade eden Fenerbahçe Acıbadem setin sonunda farkı kapasa da ilk seti rakibine verdi.. İkinci sete hızlı başlayan Fenerbahçe daha sonra farkın açılmasını engelleyemedi ve 25-22 ile turu getiren seti aldı.. 25-14 ile şov yaptığı 3. set sonunda, son seti de 25-20 kazanarak rakibine karşı bir galibiyet daha aldı..

Maçta Cemre Cemre sesleri yükseldiğinde oyuna girecek diye çok sevinmiştim ama hocamız beni üzdü bu konuda :) Türk oyuncularımız oldukça durgun gözüktü ama Gamova tecrübesini gösterdi ve maça ağırlığını koydu..

Bir söz de maça gelen ve Galatasaray taraftarı olduğunu sanan soytarılara.. Sizler biraz olsun Metin Oktay terbiyesi alsaydınız, bayan voleybolcuya o ağır küfürleri etmezdiniz.. Orada yüzlerce Fenerbahçe taraftarı sizin seviyenize düşmeyerek en güzel cevabı verdi sizlere ama tabii anlayana.. Neyse, 3-5 çapulcunun yaptıklarını burada tekrar yazarak sinirlenmeye değmez..

2 yorum:

  1. Konunun içeriğinde çok haklı olsanda,konunun başlığı ''Türkiye'nin En Büyük Kulübünün'' tamamını bağlayacak şekilde olmuş ve kızdığın çapulculara verdiğin cevap pekte anlamlı değil bence...Başlık pek hoş olmamış!

    YanıtlaSil
  2. Konunun başlığında belirttiğim topluluk dün o küfürleri edenlerdi.. Karakter sorunu yaşayanların o kadar ağır şekilde küfretmelerine karşın o başlığı attım.. Soytarıdan kastım senin de çapulcu diye bahsettiğin tayfa..

    YanıtlaSil