2 Mart 2010 Salı

Fenerbahçe Taraftar gruplarının bildirisi


Turkcell Süper Lig´in 23. hafta mücadelesinde Fenerbahçemiz deplasmanda İstanbul Büyükşehir Belediyespor ile dün karşı karşıya geldi. Karşılaşmada yaşanan hakem hatalarını taraftar gruplarımız dün sitelerinden ortak bir bildiri yayınlayarak tepki gösterdi. Taraftar gruplarımızın bildirisi şu şekildedir;

Gol attınız da Hakem mi vermedi!!!

Fenerbahçe-İstanbul B.B. maçında Dünyanın en komik gol iptalini tüm Türkiye gördü. Yılların klişe sözü nihayet gerçekleşti...

Dünyanın her yerinde gole giden son oyuncuya faul yapılırsa bunun cezası ihraçtır‚ ihtar değil!..

Pas arası yapan hiç bir Hakem‚ acemiliğinin intikamını kartıyla alamaz!..

Fırat Aydınus emeklerimizi çalmaya devam ediyor.

Geçmişte;

Tokatlanan oyuncumuzu sadece maksatlı gülüşüyle izledi.

Gökhan Gönülün ceza sahasında yere indirilişini büyük bir keyifle seyretti‚ aynı maçta takımımızın ofsayttan gol yemesine de seyirci kaldı.

Bugün;

Golümüzü vermedi.

Rakibi 10 kişi bırakmaya korktu.

Takımımızı 10 kişi bırakmak için fırsat yarattı.

Bunların hiçbirisi yapanın yanına kar kalmaz‚ kalmayacakda!..

Fenerbahçeli Taraftarlar olarak görev başındayız.

Fırat Aydınusun düdüğünü asması için gereken eylem serisine başlıyoruz.

Fırat Aydınusa düdüğünü astırana kadar hiç bir yöneticimizden bir açıklama‚ bir kınama ya da benzeri bir davranış göstermelerini istemiyoruz.

Eylem istiyoruz‚ kararlılık istiyoruz‚ yaptırım istiyoruz!.. DAHA DOĞRUSU‚ ADALET İSTİYORUZ!!

Tavrımız açık ve net; Fırat düdüğünü asacak!

********************

Fenerbahçe taraftar grupları yayınladıkları bildiride sonuna kadar haklılar.. Sezonun ilk yarısında oynanan Beşiktaş maçında da Fırat Aydınus birçok hata yapmıştı.. Maçın kaybedilmesindeki en önemli faktördü bana göre.. Ancak ben art niyetli bir şekilde bu kararları verdiğine inanmamıştım.. Ligin en kaliteli hakemi olduğunu düşünüyordum.. Taa ki İBB maçına kadar.. Alex'e gösterdiği kırmızı kart tamamen Alex'in topunu kestikten sonra Alex'in rakibini düşürerek Fırat'a söylenmesinden dolayıdır.. Kırmızı kart gördüğü pozisyonda iki oyuncu da karşılıklı olarak taban göstermişti ve en fazla Alex'e sarı kart gösterilebilirdi.. Yan hakemi de unutmamak gerek.. Deniz'in attığı golü iptal edip rakip takımın ofsayttan attığı golü geçerli sayarak O da art niyetli olduğunu ispat etmiştir.. Dünyanın her yerinde son adamın düşürülmesi kırmızı karttır.. Ancak Fırat kuralları da görmezden gelip rakip oyuncuyu sahada tutmuştur.. İşin açıkçası Beşiktaş maçında olduğu gibi bir maçta daha Fenerbahçe'nin 3 puanını çalmıştır..

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder