14 Mart 2010 Pazar

Eserinizi gururla izleyiniz!



Turkcell Süper Lig'in 25. haftasında Atatürk olimpiyat Stadı'nda oynanan İstanbul Büyükşehir Belediyespor - Diyarbakırspor maçında ev sahibi takımın gol atmasından sonra sahaya giren Diyarbakırlı taraftarlar rakip futbolcuları kovaladılar. Yaşanan olaylar sonrasında hakem Hüseyin Göçek maçı tatil etti.

87. dakikada Tum'un attığı golden sonra sevinç yaşanamadan sahaya giren Diyarbakırsporlu taraftarlar maçın durmasına sebep oldular.

Hakem Hüseyin Göçek'in golden önceki serbest vuruşta yanlış karar verdiğini düşünen taraftarlar sahada İstanbul Büyükşehir Belediyespor futbolcularını kovalarken, futbolcular soyunma odasına kaçtılar.

Hakemler de soyunma odasına girdiler. Taraftarlar ise polis tarafından tekrar tribüne gönderilip, güvenlik kordonuna alındılar

Maç öncesinde hiç bir taşkınlıkta bulunmayan yaklaşık 2000 kadar Diyarbakırspor taraftarı bu andan itibaren protestolarını sürdürüyor..

Ve yaşanan olaylar sonrasında Hüseyin Göçek maçı tatil etti.

************************************************************************

Bursaspor maçında yaşanan skandal görüntüler sonrası adeta Diyarbakırspor’u ödüllendirir gibi 3 maç ceza verenler, buyurun şimdi eserinizi gururla izleyin! Sakın ha ceza vermeyin bunlardan ötürü, çünkü bu yapılanların bir cezası olamaz! Sahada taşlanan oyuncular, hakemler, stadın dışında saldırılan ve kırılmadık camı bırakılmayan Bursaspor takım otobüsü, ölüm tehlikesi yaşamış insanlar ve birçok da yaralılar.. Bu kadar olaydan sonra 3 maç verdiniz, Diyarbaksporlu taraftarlar sahaya girip oyuncuları kovalamış çok mu!! Yazıklar olsun sizin gibi federasyona! Bugün yaşanan olayların baş sorumlusu TFF’dir!

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder