18 Mart 2010 Perşembe

Kraliçelerin en güzeli :)


O nasıl bir oyundur.. O nasıl bir performanstır.. O nasıl bir profesyonelliktir.. Sahada adeta esti esti gürledi.. Takımın durgun olduğu dakikalarda sazı eline aldı, çaldı da çaldı.. Fenerbahçe'nin kraliçelerinin başını çekti.. Kendi oynadı, arkadaşlarını oynattı, rakiplerine de kelepçeyi taktı.. 29 sayı, 10'da 7 üçlük, 2 asist,6 ribaund.. Ellerine sağlık Penny..

Bu sene Fenerbahçe Acıbadem ile armanın gururu potanın kraliçeleri.. 18'de 18.. Tek bir mağlubiyet yok.. Sahada karşılarına kim çıkarsa çıksın ezip geçtiler.. Rakipsizler bu ligde.. Maçları ciddiye aldıkları her an oyunun mutlak hakimi onlar.. Yeter ki istesinler, bu ligde rakip olarak görülen takımlara 14 dakikada yalnızca 2 sayı şansı tanırlar :)

18 sayı Esmeral'den.. Takımı bir maestro gibi yönetti, 4 asisti var, oyunun her anında o var.. 17 sayı da Powell'dan yanında da 8 ribaund, 3 de asist..

Bir sözüm de tribünlerde Galatasaray ve Trabzonspor formalarını giyip de Mersin'i desteklemeye gelen yakışıklı ve güzellere.. Yahu sizlerin kendi takımınız yok mu ligde, Galatasaray'ın mesela 2. olabilmek için en büyük rakibi Mersin değil mi? Ama işte takım sevgisinin önüne bazen Fenerbahçe nefreti geçebiliyor.. Gönül ister ki onların yönetimleri de Fenerbahçe ile yarışabilecek takımlar kursa da onlar da yalnızca kendi takımlarına destek olsalar ama herkes Fenerbahçeliler kadar şanslı olmuyor.. Neyse bu sefer de hüsran düştü paylarına, artık önümüzdeki maçlara bakadursunlar..

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder