12 Mart 2010 Cuma

İyi ki geldin FenerBlog..

Blog yazmaya başlayalı çok olmadı kendi açımdan.. Yeni yeni ısınıyorum desem yeridir.. İlk bir ayın sonrasında yazılarım acikfutbol adresinde de yayınlanmaya başlamıştı.. Gerçekten çok güzel bir site yaratmışlar.. Orada yazılarım yayınlandıktan sonra aklıma FeerBlog olayı geldi.. Fenerbahçeli blog yazarlarının da yazılarının toplanabileceği, beraber aynı ortamı paylaşabilecekleri bir site.. Keşke böyle bir oluşum olsa diye düşünüyordum.. Çünkü artık forumlarda kalite gitgide düşüyor.. Görüyoruz ki çoğunlukla 14-20 yaş arası gençler gelip Daum hoca değil, yönetim hiçbir işten anlamıyor, o gitsin bu kalsın tarzı yazılarla kaplıyorlar her tarafı.. Ya da emek harcanıp yazılan bir yazının altına alkış, + bilmem kaç, aferin iyi yazmışsın tarzında kısa cümleler ve hatta bazen de kelimelerle cevaplar veriliyor..

Eskiden Fenerbahçe'nin kalbinin attığı forumlarda maalesef niceliğin niteliğe tercih edilmesi ile birlikte kalite günden güne düşüyor.. Yazılarıyla okuyanlara zevk veren birçok kaliteli yazar artık forumlardan uzak duruyor.. Kendi kişisel bloglarında fikirlerini paylaşıyor ve de yapılan tartışmalarda ortaya güzel şeyler çıkabiliyor.. Saha saygılı, daha seviyeli, daha kaliteli yazıları okuma şansımız oluyor.. Bu yüzden Fenerbahçeli blog yazarları için FenerBlog sitesinin kurulması ve hayata geçirilmesi son derece önem taşıyordu.. Şahsım adına bu projede emeği geçenlere çok teşekkür ederim.. Umarım Fenerbahçe'yi bir adım ileriye götürebilmek için çorbada bizim de bir tuzumuz olur..

4 yorum:

  1. hocam dediğin gibi forumlardan tamamen kaçmış durumdayım..Blog yazmak , foruma girip 2 cümle yazıp kaçmaktan çok daha detaylı ve sorumluluk hissettiren bir iş..

    Buradan çok daha kaliteli yazılar çıkıyor ve çok daha düzgün tartışmalar oluyor..O yüzden devam..Saygılar..

    YanıtlaSil
  2. Blog olayının güzelliğinin farkına çok geç vardım maalesef.. Daha önce forumlarda fikir alış-verişinin değerini anlamıştım.. Bir kaç sene öncesine kadar forumlardan da çok güzel yazılar çıkıyordu.. Ama o yazıları yazanlar belli kesimlerce küstürüldüler.. Hepsi kaçırıldılar.. Ancak blog olayı farklı, insanlar kendi düşüncelerini özgürce, hiçbir engel ve yasak olmadan yazarak tartışmaya açabiliyorlar..

    FenerBlog olayı çok güzel oldu.. Artık Fenerbahçeli blog yazarlarına ulaşmak daha kolay.. Birçok değerli insanın yazılarına daha rahat bir şekilde ulaşabileceğiz.. Emeği geçenlere gerçekten çok teşekkürler..

    YanıtlaSil
  3. Hayırlı Olsun abicim.:))
    Tespitlerine katılıyorum.
    Forumlar bitti ne yazık ki.

    Selamlar - Sevgiler.

    gurol1967
    http://golsmacservis.blogspot.com/
    http://fenervoleybol.blogspot.com/

    YanıtlaSil
  4. Teşekkür ederim.. Forumlar bitse de aşkımızı yaşatmak için bloglar önemli rol oynuyor bence.. İnşallah daha da kaliteli şeyler üretebiliriz hep birlikte..

    YanıtlaSil