12 Nisan 2010 Pazartesi

Maç Öncesi: Fenerbahçe - Manisaspor

Yarın finale giden yolda son maça çıkıyor Fenerbahçe.. Finale ilk adımlarımızı 2-0 biten ilk maç sonrasında atılmıştı, bu maçın sonrasında da final sevinci yaşanmak isteniyor.. İlk maçın avantajı da kullanılıp üstüne iyi bir de skor yakalanırsa muhtemelen finalde diğer eşleşmeden gelen ve sezonun ikinci yarısından itibaren iyi bir form grafiği yakalayan Trabzonspor ile çok zevkli bir maç oynanacak..

Hafta sonu Ankaraspor maçı nedeniyle bay geçildi.. Bu yüzden yedek ağırlıklı kadro yerine sağlam oyunculardan kurulu, as takım ile çıkılacağını düşünüyorum.. Benim kendimce düşüncem Beşiktaş maçı ve sonrasındaki maçlar da düşünülerek Gökhan Gönül’ün yerinde Deniz’e şans tanınmasıdır.. Joker görevini bence yine yerine getirir.. Stoperler Lugano ile birlikte Bilica’nın yokluğunda Bekir, solda Santos ve önünde Vederson, ortada Selçuk ve Topuz, sağ açık olarak Özer ile hemen önlerinde Alex ve en uçta da Guiza şeklinde kadro olabilir.. Kalede Volkan bu maçta da oynamalıdır.. Deivid, Gökhan Ünal ve Önder de bu maçta mutlaka ciddi süreler almalıdır..

Rakibin ligdeki durumu göz önüne alındığında yedek ağırlıklı bir kadro ile sahaya çıkabileceğini düşünüyorum.. Nitekim hafta sonu Galatasaray ile hayati bir maça çıkacaklar.. Bu yüzden as oyuncularını dinlendirmeyi düşünebilir rakip takım Manisaspor ki bunda d sonuna kadar haklılar.. Fenerbahçe gibi bir takıma 3-0 gelmek neredeyse imkansızken hafta sonu alabilecekleri 1 puan bile onları ligde tutabilir..

Fenerbahçe açısından umarım kazasız, belasız bir maç olur.. Eğer ilk golü Fenerbahçe erken bulursa zaten oyunun da düşük bir tempoda devam etmesini bekliyorum.. Sonrasında ise hafta sonu oynanacak olan derbi maça çevrilecek gözler.. Sezonun en önemli maçlarından birisi olacak bu maça umarım tam kadro çıkılma şansı yakalanır..

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder