18 Nisan 2010 Pazar

Küçük Mustafa..

Ne kadar da aciz bir adammışsın meğer ki.. Ben seni Fenerbahçe’ye kazandırdığın şampiyonluk sonrası her zaman sempati ile takip ediyordum.. Efendi adamdır, pek bir yamuğu olmaz diye düşünüyordum.. Bugün yayıncı kuruluşa verdiğin röportajı dinlediğimde ne kadar da yanılmışım dedim kendi kendime..

Maçın kaybedilme nedeni hakemmiş.. Yahu sen Mehmet Topuz’un pozisyonunda penaltı + kırmızı kart olsa ne yapacaktın? Onu da anlatsaydın ya kandırabileceğin saf insanlara.. Onu da geçtim, hakeme laf atmadan önce bir aynaya bak.. Büyük bir camianın başında olduğunu söylüyorsun ama sahaya çıkardığın takım kaleci + 8 defansif oyuncu barındırıyor.. Gol umudu rakip sahada faul yaptırıp o topları içeri uzun oynamak..

Yazık sana.. Artık yaşın da ilerlemiş olacak ki, gelecek olan tepkileri kaldıramayacağını görüp, başkanın gibi Fenerbahçe’ye ve galibiyetine çamur atma yöntemini uygun görüyorsun.. Nasıl olsa Fenerbahçe nefreti ile yaşayan bir çok taraftarın sana inanacak.. Aklı başında olan ender taraftarların seni eleştirse de, başkanını eleştirse de hep azınlıkta kalacaklar.. O yüzden gününü gün et.. Geçen sen Fenerbahçe ve Galatasaray’ın aynı anda kötü olması ve Anadolu’dan bir takımın yarışın içinde bu seneki Bursaspor gibi kalamaması sonucu çifte kupa ile sezonu kapadın.. Bu kredi ile daha çok seneler kalırsın Beşiktaş’ın başında.. Büyük başkanın Yldrm Dmrorn ile sana başarılar Küçük Mustafa..

2 yorum:

  1. Mehmet Topuz'a yapılan penaltı pozisyonunu sadece tek bi açıdan tekrarını veren ama BJK'nin pozisyonunu defalarca gösteren LİGTV'yi inadına almayacağım.

    Emre'ye yapılan penaltıydı.
    Diyelim ki çekme değildi ,peki Emre'nin omzuna dokunuyorken çelme takmasına ne demeli !
    ***
    Hepsini geçtim,ilk yarı 3-0 yenildiğimiz maçta penaltımız verilmedi.
    BJK'nin 3. golü ofsayttı ama bahseden oldu mu ?
    Gazeteler yarın hakem maçı katletti diye yazacak ama ligin ilkyarısında oynanan maçta hakemin katledişine bi şey dememişlerdi.

    Yandaş medyaya rağmen,hakeme rağmen kazandık.
    Helal olsun.

    YanıtlaSil
  2. Beşiktaşlılardan çok Galatasaraylıların da ağladığını görüyorum internet ortamında.. Acıyorum, yazık.. Daha 3hafta önce kendi sahanda ve seyircinin önünde Fenerbahçe gelip seni yenmedi mi? Daha neyin peşindesiniz? Kabullenin bir defa da yenilgiyi.. Hazmedemiyor Galatasaray'ın içinde bazı kesimler o yenilgiyi ve şimdi Beşiktaş'a sahip çıkma moduna giriyorlar.. Daha 3 hafta önce Bursaspor'a maçı satalım diyenler Bursaspor'un puan kaybından sonra şampiyonluk ve şampiyonlar ligi hesapları yapıyorlar..

    Lig Tv tam bir karaktersizlik örneği gösteriyor.. Musa başta olmak üzere çoğu taraftarlara oynuyor.. Mehmet Topuz'un pozisyonunun tekrarını bile gösteremiyor şerefi olmayanlar.. Medyada sanki Fenerbahçe hakemlerle maçı aldı havası yaratmak istiyorlar.. O pozisyon penaltı + kırmızı kart.. Skor 2-0 olacak ve oyun farka gidecek.. Ama Musa denen ibibik görüntüyü ekrana getirmiyor..

    İlk yarıdaki maçı unuturlar tabii hemen.. Ama unutmasınlar ki bu akşam Beşiktaşlılık duruşu bir kez daha ortaya çıktı.. Kaleci + 8 defansif oyuncu ile kazanmaya değil, Fenerbahçe'nin puan kaybetmesi için geldi Beşiktaş Kadıköy'e.. Başaramayınca da Galatasaraylıları da arkalarına alı gündem yaratma peşine düştüler.. İşte Beşiktaşlılık duruşu budur..

    YanıtlaSil