5 Mayıs 2010 Çarşamba

Teşekkürler Fenerbahçe!!

Teşekkürler Fenerbahçe.. Kendi takımlarının başarısızlıkları sonucu bu seneye hüsran içinde geçiren, Fenerbahçe'nin yenilmesi dışında mutlu olamayan, kendi takımlarının beceremediklerini başka takımlardan dileyecek kadar aciz durumlara düşen ( El matkabı ile duvar delen! ), kendi takımlarının maç satmasını isteyecek kadar ezilen Türkiye'nin diğer yarısına büyük mutluluk yaşattın.. Sene boyunca kendi takımlarının aldığı sonuçlar ile ezilenler, Fenerbahçe yenilgileri sonrası sokağa çıkamayanlar, internet âleminde bile ortalarda gözükmeyenler bu sayede yine etrafta cirit atmaya başladı.. Fenerbahçe de olmasa nasıl sevinecek ülkenin diğer yarısı.. Boşuna demiyoruz “BİZ TEK SİZ HEPİNİZ”..

5 yorum:

  1. bunun fenerbahce ile alakasi yok ki, volkan, gökhan gönül, lugano, bilica, emre ve selçuk bugün trabzonsporlu oyuncu olsalardi, bende fener'i tutardim

    YanıtlaSil
  2. Adsız sizin anlamadığınız da bu işte.. O oyuncular Fenerbahçe'de olsa da biz Fenerbahçeliyiz, orda olsa da, şurda olsa da.. Bizim aşkımız sizlerin nefreti.. Türkiye'de artık tek gerçek var.. Fenerbahçe ve diğerleri..

    YanıtlaSil
  3. @ adsız
    ne onlar baska takıma gitsin, ne de sen hayatında 1 gün bile Fenerbahce'yi tut bu bize yeter..

    YanıtlaSil
  4. kendi bokunuzda boğulun o zaman, baska ne diyeyim

    YanıtlaSil