9 Mayıs 2010 Pazar

Kusura bakma başkanım, biz onları ADAM sanmıştık..

Kusura bakma başkanım, biz onları adam sanmıştık.. Zamanında forumlarda olsun, internetin çeşitli platformlarında olsun, dost sohbetlerinde olsun eleştirmiştik seni.. Fenerbahçe’de kaptanlık mertebesine kadar yükselmiş kişinin aniden gidişene pek anlam verememiştik.. Çocuklarının okulu için gittiğini düşünmüştük bir an ama sonra ortaya çıkmıştı asıl mesele.. Senin kendisine jest yaparak verdiğin ev üzerinden çıkar sağlamaya çalışmış meğersem kendisi.. Kendisi Fenerbahçe’de oynadığı, kaptanlık yaptığı için yaptığın jeste ihanet ile karşılık vermiş.. Sen de o gün kesmişsin O’nun biletini.. Ellerine sağlık başkanım.. Biz olayın dışında kalmışız, anlayamamışız.. Ama sen 24 saatini Fenerbahçe’ye ayıran adam, anlamışsın ne olduğunu.. Kusura bakma başkanım, biz O’nu adam sanmıştık..

Kusura bakma başkanım biz O’nu da adam sanmıştık.. Kızmıştık sana Özer için de olsa satılır mı gencecik oyuncu diye.. Biz kendisine her türlü destek olmuştuk.. En kısa zamanda geri dönsün de formamızı tekrar giysin istemiştik.. Ümit Milli Takım’a gittiğinde goller atması için dua etmiştik.. Fenerbahçe formasını kendisine layık görmüştük.. Nereden bilebilirdik ki kendisinin eski takım arkadaşına bilerek dirsek atacağını.. Nereden bilebilirdik ki karakterinin bu şekilde olduğunu.. Meğersem sen görmüşsün ne olduğunu da biletini kesmişsin bile.. Kusura bakma başkanım, biz O’nu da adam sanmıştık..

2 yorum:

  1. Özer için de kısmını anlamadım ? İlhan Parlak yazmak istedin sanırım.

    Ümit Özat adam değilmiş.Fenerbahçe'yi yuvası olarak değil,ekmek yediği iş yeri olarak görmüş bunca sene.O göz yaşları da ondanmış.Yazıklar olsun!

    YanıtlaSil
  2. Özer'in transferinde Ankaraspor'a verilen oyuncudan bahsettim.. İsmini bile anmak gereksiz.. Karakterini ortaya koydu..

    YanıtlaSil